Beschikbaarheid: | Op voorraad (17) |
Levertijd: | * 1 tot 2 werkdagen |
“Beefing up the peopleâ€, het motto van de Japanners. Mensen met eten bij elkaar brengen en eenvoudig grillen op een traditionele Japanse grill. Een mooie zomeravond gezellig met familie en vrienden bij elkaar. De tafel gevuld met lekker eten en grillen maar. Een heerlijk avondvullend programma waarbij je gasten kunnen genieten van een zomergourmet. De Shichirin is gemaakt van keramiek met quartz, cordieriet en afgebakken op hoge temperatuur. Hierdoor wordt deze Shichirin een echte krachtpatser. De grill is gemakkelijk schoon te maken door de geglazuurde buitenkant. Het toestel is enkel buiten te gebruiken met briketten, zelf-ontbrandende briketten of houtskool. De Japanners gebruiken binchotan houtskool, het zwarte goud van Japan waardoor extreem hoge temperaturen behaald kunnen worden. Een echte Yakitori grill behaalt een temperatuur van 900+ graden. • Yakiniku Shichirin houtskoolbarbecue rechthoek medium • Draagbaar onderstel • Inclusief standaard bamboe onderzetter • Roestvrijstalen rooster van 40 x 20 cm • Geschikt voor tot 6 personen Iedereen is meestergriller met de Yakiniku Wie wel eens een foodfestival heeft bezocht, kent het wel, de hele dag word je bedwelmd door heerlijke barbecuegeuren. Subtiele aroma’s van rokend hout en sappig bradend vlees. Maar dan de gemiddelde buurtbarbecue, ai-ai-ai: hoge vlammen en stinkende dikke rookpluimen, met rauw en verbrand vlees als resultaat. Dat is nu verleden tijd, want met de Yakiniku is iedereen een meestergriller! Vlees, vis, pizza, brood en zelfs desserts in een handomdraai Yakiniku is de ultieme kamado voor iedereen die houdt van het rokerige grillsmaakje. Met de Woodchipper zorg je er heel makkelijk voor dat het vlees en de vis - maar ook de pizza of het brood dat je bakt op de pizzasteen - een rooksmaak meekrijgt. En zelfs desserts. Denk aan gegrilde ananas, of een smeuïge brownie. En dat zonder dat het deksel open hoeft en de Yakiniku zijn warmte verliest! Ook voor een langdurige bereiding is de Yakiniku de aangewezen kamado. Voor de perfecte garing van pulled pork of sappige spare ribs stel je de Yakiniku in een handomdraai in.